Behangklare wanden, en nu?

Veel mensen denken dat nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met behangklare wanden. In sommige gevallen is dit ook zo, maar het is zeker niet iets waar men standaard vanuit kan gaan. Behangklare wanden zijn wanden die zonder extra werk kunnen worden voorzien van behang mitst de stucadoor de wanden netje behangklaar heeft gestuct. In hoeverre de wanden al behangklaar zijn is ook afhankelijk van het soort behang dat u wilt gebruiken. In de regel geldt dat de wand egaler moet zijn naar mate u dunner behang wilt gebruiken. Voor regulier behang moet een wand daarmee veel egaler afgewerkt zijn dan wanneer u kiest voor dik Renovlies behang.

Afwerken met Renovlies

Renovlies behang is dik glasvezelbehang, dit behang vangt krimp en zetscheuren op in nieuwbouwwoningen. Deze zullen niet zichtbaar zijn door het Renovlies behang. Renovlies behang is ook een goede optie wanneer u de wanden wilt sauzen. Nieuwbouwwoningen hebben vaak wanden die niet direct overschilderbaar zijn, bijvoorbeeld door zuiging, door kleurverschillen in de wand of beschadigingen. Een laag Renovlies behang over de wanden zorgt ervoor dat de wand wel direct overschilderbaar is, over een mooi egale ondergrond zonder zuiging.

De wanden laten sauzen, of zelf sauzen?

Wanneer de wanden eenmaal sausklaar zijn, dan heeft u natuurlijk twee opties. U kunt de wanden zelf sauzen, maar u kunt er ook voor kiezen dit werk uit te besteden aan een professional. Zelf sauzen is natuurlijk voordeliger, maar het is wel belangrijk dat u precies weet hoe u het aan moet pakken om een professioneel resultaat zonder strepen en oneffenheden te krijgen. Bent u hier niet zeker van? Dan kunt u natuurlijk beter een ervaren professional inschakelen. U bent dan verzekerd van een streeploos, feilloos resultaat. Uiteraard is het sauswerk in iedere willekeurige kleur mogelijk.

Smart Stuc, voor Renovlies behang en sauswerk

Smart Stuc laat u zien dat u met Renovlies behang eenzelfde prachtig resultaat kunt verkrijgen als met stucwerk. Wij kunnen niet alleen het Renovlies behang naadloos aanbrengen, maar staan ook voor u klaar wanneer u het sauswerk uit wilt besteden. Zo houdt u de werkzaamheden binnen eenzelfde project tegen lagere kosten en heeft u slechts met een enkel aanspreekpunt te maken. Uiteraard garanderen wij een professioneel en duurzaam eindresultaat, terwijl wij ook staan voor een vriendelijke en snelle service, een fijne werkwijze en een aantrekkelijke prijs.

Vraag een offerte aan

Denk u over het laten aanbrengen van Renovlies behang en/of het laten sauzen van uw wanden? Smart Stuc staat voor u klaar met een zeer complete en betaalbare dienstverlening. U kunt direct online een offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze vrijblijvend voor u op. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Wij staan graag voor u klaar.

Wanden afwerken met Renovlies en latex, bereken zelf uw prijs en ontvang direct een offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen