Goedkoop nieuwbouw muren afwerken

Goedkoop nieuwbouw muren afwerken is natuurlijk ideaal om een project mooi binnen het budget te houden. Nieuwbouwprojecten zijn kostbaar en het is altijd goed om de kosten te drukken met goede en slimme oplossingen. Echter, deze slimme oplossingen mogen natuurlijk niet ten koste gaan van de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dan is het goed om te weten dat met Renovlies behang hetzelfde hoogwaardige resultaat wordt bereikt als met stucwerk, terwijl Renovlies behang aanzienlijk goedkoper is. Perfect om de kosten gemakkelijk onder controle te houden.

Goed en goedkoop nieuwbouw muren afwerken

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om nieuwbouw muren af te werken. Stucwerk is bijvoorbeeld ook een optie. Echter, stucwerk is prijzig, tijdrovend en scheuren. Renovlies behang, of ook wel nieuwbouw behang, is daarmee een aantrekkelijkere keuze. Op de eerste plaats is dit behang sterker als stucwerk, waardoor de optimale kwaliteit en duurzaamheid behouden blijft. Daarnaast is het behang aanzienlijk sneller aan te brengen, waardoor er veel tijdswinst te behalen valt. De kosten voor het aanbrengen van Renovlies behang zijn ook aanzienlijk lager, waardoor de financiële winst ook zeer aantrekkelijk is. Kortom, Renovlies behang is sneller, goedkoper en beter goed. Juist daarom is een afwerking met dit nieuwbouw behang een goede en goedkope manier om nieuwbouw muren af te werken.

Is nieuwbouw zonder stucen mogelijk?

Dit is zeker mogelijk! Stucwerk is sterk, mooi en uitstekend als afwerking, maar daarentegen natuurlijk ook aan de prijzige kant en gevoelig voor krimp en zetscheuren. U kunt hetzelfde resultaat bereiken met Renovlies behang. Dit nieuwbouw behang is eveneens zeer sterk, in tegenstelling tot stucwerk, direct te voorzien van verf wanneer dit gewenst is. Renovlies behang beschadigt zeker niet gemakkelijk, waardoor het ook met het oog op de nog gaande werkzaamheden een uitstekende optie is. Zo heeft u zeker geen stucwerk nodig in nieuwbouwwoningen. Voor ieder nieuwbouwproject is Renovlies behang een voordelige en hoogwaardige oplossing.

Vraag een offerte aan

Als professional hebben wij een zeer ruime ervaring in het aanbrengen van Renovlies behang, ook als het gaat om nieuwbouwprojecten. U bent bij ons van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw project. Wij stellen deze graag voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent vooraf aan de werkzaamheden. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan staan wij u uiteraard ook graag te woord.

Goedkoop nieuwbouw muren afwerken? Bereken online in 2 minuten uw prijs en ontvang direct een offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen