Muren glad maken; stucen of Renovlies?

Muren glad maken; stucen of renovlies? Dit is een veelgehoorde vraag. Over het algemeen gaat het er natuurlijk vooral om wat u zelf wilt, maar wanneer u uitsluitend naar het kostenplaatje kijkt, dan is Renovlies behang toch de meest aantrekkelijke optie. Renovlies behang is een zeer stevig behang en kan naadloos worden aangebracht. Hierdoor ontstaat er een soortgelijk resultaat als met stucwerk. Echter, een stukadoor is aanzienlijk prijziger dan een Renovlies behanger. Dit heeft alles te maken met de snelheid van werken en het gebruik van materialen.

Muren glad maken door stucen of renovlies behang?

Muren glad maken kan natuurlijk heel goed met stucwerk. Echter, stucwerk heeft ook nadelen, zeker wanneer het toegepast wordt in nieuwbouwwoningen. Nieuwbouwwoningen kunnen na het opleveren nog scheuren gaan vertonen. Wanneer u de muren heeft laten afwerken met stucwerk, dan zullen deze scheuren zichtbaar worden. Renovlies behang zorgt ervoor dat deze scheuren niet zichtbaar worden. Renovlies behang is zeer geschikt om te gebruiken op wanden die kleine krimp en zetscheuren vertonen. Wanneer er grotere beschadigingen in de wanden aanwezig zijn, dan repareren onze behangers dat eerst alvorens er Renovlies behang wordt aangebracht.

De muren egaliseren

Renovlies behang is niet bedoeld om wanden daadwerkelijk te egaliseren. Renovlies behang is stevig genoeg om kleine beschadigingen aan het oog te onttrekken, maar wanden die grotere beschadigingen of oneffenheden vertonen dienen eerst ge√ęgaliseerd te worden. Vervolgens kan het Renovlies behang worden aangebracht, waarna er een mooi vlak en egaal eindresultaat ontstaat. Dit resultaat is op het zicht zeker vergelijkbaar met stucwerk. Uiteraard word de wand met het Renovlies behang in iedere willekeurige kleur geschilderd, wijleveren u muren kant- en klaar af. Door het naadloos aanbrengen van het Renovlies behang ontstaat er een mooi en duurzaam effect. Smart Stuc regelt het uiteraard graag voor u.

Wilt u uw muren glad laten maken?

Smart Stuc biedt u een zeer complete dienstverlening. Zijn uw muren aan een opknapbeurt toe, of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en zoekt u naar een mooie afwerking van de muren? Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u onderstaand een vrijblijvende offerte direct online opvragen.

Stucen of Renovlies, bereken zelf online binnen 2 minuten uw prijs voor een totale muur afwerking en ontvang direct uw offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen