Muren nieuwbouwwoning wel of niet stucen?

Laat u de muren van een nieuwbouwwoning nu wel of niet stucen? Stucwerk is prachtig, maar ook aan de prijzige kant. Niet iedereen heeft het budget om een stukadoor in te schakelen. Daarnaast is het ook zo dat stucwerk nog kan beschadigen als de wanden van de nieuwbouwwoning na het opleveren scheurtjes gaan vertonen. Dit gebeurt vaker, maar het is natuurlijk heel zonde van het nieuwe stucwerk! Smart Stuc biedt u een aantrekkelijke oplossing.

Een juiste keuze maken

Wilt u de muren van de nieuwbouwwoning wel of niet stucen? Het is belangrijk dat u over alle feiten beschikt om een weloverwogen keuze te maken. Er zijn veel overeenkomsten tussen stucwerk en Renovlies behang, maar natuurlijk ook verschillen die van belang zijn. Met Renovlies behang kan voor het zicht hetzelfde resultaat worden bereikt als met stucwerk. Het behang is glad en wordt naadloos aangebracht. Uiteraard is het overschilderbaar, en in de praktijk ook veel sneller overschilderbaar als stucwerk. Stucwerk kan dan weer beter toegepast worden voor het egaliseren van wanden, maar Renovlies behang kan zeker ook goed worden toegepast op wanden met relatief kleine beschadigingen. Daarnaast worden scheurtjes die na het afwerken ontstaan aan het oog onttrokken door Renovlies behang omdat de scheurtjes achter het Renovlies blijven. Bij stucwerk is dit niet het geval en zijn de scheurtjes altijd in het zicht.

Een aanzienlijk prijsverschil

Niet onbelangrijk om te noemen is natuurlijk wel het prijsverschil tussen stucwerk en Renovlies behang. Er zijn grote prijsverschillen te ontdekken in de services van stukadoors en Renovlies behangers. De services van stukadoors zijn prijziger als die van Renovlies behangers. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Uiteraard zijn er ook prijsverschillen merkbaar tussen de Renovlies behangers onderling. Dit komt door het feit dat er geen wettelijk vastgestelde prijzen zijn, waardoor ondernemers zelf hun prijs mogen bepalen. Smart Stuc hanteert aantrekkelijke prijzen voor het aanbrengen van Renovlies behang. Wij garanderen u een professionele werkwijze, een fijne werksfeer, een uitmuntend resultaat en een aangenaam tarief.

Meer weten over Smart Stuc?

Smart Stuc staat graag voor u klaar. Wij kunnen uiteraard vooraf een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Deze is gemakkelijk ondestaand aan te vragen. Heeft u interesse in meer informatie over ons, onze werkwijze of onze mogelijkheden? Wij zijn er om u te informeren en te adviseren waar nodig. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Bereken online in 2 minuten uw prijs voor Renovlies behang en sauzen, ontvang direct een offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen