Nieuwbouw behang

Nieuwbouw behang is een aanzienlijk betere keuze dan stucwerk in nieuwbouwwoningen. Hier zijn meerdere redenen voor. Op de eerste plaats is nieuwbouw behang, ofwel Renovlies behang, aanzienlijk goedkoper, terwijl u van hetzelfde resultaat geniet. Daarnaast is nieuwbouw behang sneller aan te brengen en is het direct klaar om overheen te schilderen wanneer dit gewenst is. Niet voor niets is Renovlies behang zo populair als nieuwbouw behang.

Waarom nieuwbouw behang?

Renovlies behang wordt ook wel nieuwbouw behang genoemd en dit is natuurlijk niet voor niets. Dit behang is uitstekend geschikt om in nieuwbouwwoningen te gebruiken. Het is voordelig, snel en heeft duurzame en kwalitatief hoogwaardige kenmerken. Een ander voordeel is wel dat dit nieuwbouw behang zeer stevig is en zeker niet snel beschadigd. Ook dit maakt Renovlies behang natuurlijk ideaal voor in nieuwbouwwoningen waarin u nog veel woon plezier in moet beleven.

Ook voor wat slechtere muren

Wanneer er in de muren gaatje, krimp of zetscheurtjes te zien zijn, dan is het zeker niet nodig om een stukadoor in te schakelen om de muren te herstellen. Ook dit probleem kan eenvoudig worden verholpen met Renovlies behang, of nieuwbouw behang. Het behang is zo sterk, dat het daadwerkelijk hetzelfde resultaat vormt als stucwerk. Dit betekent dat ook met nieuwbouw behang een mooi strak resultaat verkregen kan worden. Juist daarom wordt er voor nieuwbouwwoningen gekozen voor nieuwbouw behang zonder structuur.

Van strak en modern tot landelijk en klassiek

Nieuwbouwwoningen worden bewoond door de meest uiteenlopende mensen. Niet iedereen die een nieuwbouwwoning koopt kiest ook vanzelfsprekend voor een modern en strak interieur. Er zijn ook zeker mensen die een landelijke of bijvoorbeeld klassieke stijl aan willen houden in hun nieuwbouwwoning. Nieuwbouw behang is hier een uitstekende oplossing voor. Er kan over het nieuwbouw behang heen geschilderd worden, maar er kan ook gemakkelijk een laag behang op aangebracht worden. Uiteraard zijn ook alle decoraties mogelijk en kan men zelf kiezen of er structuur op de wanden komt of niet. Kortom, met Renovlies/glasvezelbehang behang kunt u alle kanten op.

Smart Stuc staat klaar voor het professioneel aanbrengen van nieuwbouw behang, bereken online in 2 minuten uw prijs en ontvang direct een offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen