Nieuwbouw woning stucen of behangen

Gaat u in een nieuwbouw woning stucen of behangen? Wanneer u een nieuwbouw woning heeft gekocht, of gaat kopen, dan komt u voor veel keuzes te staan. Vaak worden de wanden hierbij vergeten, maar deze zijn zeker niet onbelangrijk. Het is goed om na te denken over het feit of u in de nieuwbouw woning gaat stucen of behangen, zeker omdat de afwerking van uw wanden bepalend is voor de uiteindelijke sfeer. Smart Stuc vertelt u graag meer over de mogelijkheden in afwerking.

In een nieuwbouw woning stucen

Veel mensen kiezen toch voor stucwerk in een nieuwbouw woning. Stucwerk is dan ook erg mooi als afwerking. Echter, het is belangrijk rekening te houden met het zogenaamde werken, of zetten, van de wanden. Dit kan nog na oplevering van de woning plaatsvinden en zorgt mogelijk voor scheuren, ook wel zetscheuren genoemd, in de wanden. Deze scheuren zijn in de meeste gevallen niet ernstig, maar het is wel zo dat het een cosmetisch negatieve invloed op het stucwerk kan hebben. Dit is natuurlijk erg zonde, zeker omdat stucwerk toch wel aan de prijzige kant is. U kunt ook kiezen voor behang dat hetzelfde oogt als stucwerk, maar dat eventuele zetscheuren aan het oog onttrekt.

In een nieuwbouw woning behangen

Wilt u in een nieuwbouw woning gaan behangen met gewoon behang? Dan is het belangrijk dat de wanden behangklaar zijn, en in nieuwbouw woningen is dit zeker niet altijd het geval. Beschadigingen aan de wand kunnen zichtbaar zijn door dun behang heen. Als u behang wilt dat vergelijkbaar oogt als stucwerk, dan kiest u voor Renovlies behang. Dit behang is dikker dan regulier behang, waardoor kleine beschadigingen mooi worden weggewerkt en aan het oog worden onttrokken. Een ander voordeel van Renovlies behang is dat het naadloos kan worden aangebracht. Het kan direct worden overgeschilderd, waarna er een prachtig geheel ontstaat dat vergelijkbaar is met stucwerk.

Wij stellen graag een offerte op

Smart Stuc kan op professionele wijze en tegen een aantrekkelijke prijs renovlies behang aanbrengen in nieuwbouw woningen. Als u de nieuwbouw woning wilt stucen of behangen, dan zijn wij er om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uiteraard kunnen wij u tevens meer vertellen over de te bereiken resultaten. Wilt u direct een offerte ontvangen? Vraag deze dan gemakkelijk online aan. Wij stellen de offerte graag vrijblijvend voor u op.

Met Renovlies van Smart Stuc heeft u geen last van krimp en zetscheuren, bereken zelf uw prijs en ontvang direct een offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen