Nieuwbouw zonder stucen

Nieuwbouw zonder stucen is zeer goed mogelijk. Stucwerk is natuurlijk een uitstekende afwerking voor wanden in nieuwbouwpanden, maar het is ook een vrij kostbare manier van afwerking. Wanneer u wilt kiezen voor een voordeliger optie, maar wel wilt profiteren van de uitstraling van glad stucwerk, dan is een afwerking met Renovlies behang een goede optie.

Smart Stuc is: Renovlies behang

Smart Stuc kan u van dienst zijn met het aanbrengen van Renovlies behang in nieuwbouw. Wij zetten ons in voor de grotere nieuwbouwprojecten, maar staan ook zeker klaar met een optimale dienstverlening voor de kleinere projecten. Wij laten zien dat nieuwbouw zonder stucen op een voordelige manier gerealiseerd kan worden. Wij werken snel, op professionele wijze en tegen een aantrekkelijk tarief. Onze ruime ervaring in het aanbrengen van Renovlies behang en het sauzen in ieder gewenste kleur zorgt ervoor dat wij altijd een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam eindresultaat kunnen garanderen.

Nieuwbouw zonder stucen; waarom renovlies?

Wanneer de voorkeur uitgaat naar nieuwbouw zonder stucen, dan ligt een afwerking met Renovlies behang het meest voor de hand. Hier zijn meerdere redenen voor. Op de eerste plaats is Renovlies behang zeer stevig en niet direct schadegevoelig. Daarnaast vangt het krimp en zetscheuren op waardoor deze niet zichtbaar worden, hierdoor is Renovlies de perfecte afwerking voor uw nieuwbouw woning. Renovlies behang biedt soortgelijke eigenschappen met stucwerk, maar is in de regel aanzienlijk voordeliger. Uiteraard kan Renovlies behang in iedere willekeurige kleur worden overgeschilderd voor een resultaat naar wens.

Het wegwerken van scheuren

In nieuwbouwwoningen komt het vaker voor dat er na oplevering nog scheuren ontstaan in de wanden. Renovlies behang zorgt ervoor dat deze scheuren aan het oog worden onttrokken. Het is heel normaal dat een nieuwbouwwoning na oplevering nog ‘werkt’, waardoor er kleine beschadigingen kunnen ontstaan in de wanden. Renovlies behang is zeer stevig en zal dan ook niet worden beïnvloed door deze kleine beschadigingen. Het behang zorgt er juist voor dat deze beschadigingen niet zichtbaar worden op de wanden.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in nieuwbouw zonder stucen, maar met de voordelen van professioneel stucwerk? Smart Stuc biedt de passende oplossing, met Renovlies behang. Wilt u meer weten over de vele voordelen van Renovlies behang in nieuwbouwwoningen, over onze dienstverlening of over de mogelijkheden? Wij zijn er om u te informeren en te adviseren, op vrijblijvende basis. Neemt u gerust contact met ons op, ook als u interesse heeft in een offerte.

Nieuwbouw zonder stucen, bereken online binnen 2 minuten uw prijs en ontvang direct uw offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen