Onze schilders en behangers

Smart Stuc werkt in de regel met vier vaste schilders en drie vaste behangers met uitstekende kwaliteiten op beide gebieden. De reden om het team klein te houden is heel eenvoudig; wij houden van persoonlijkheid in onze dienstverlening en willen onze erkenning hoog houden. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, dan willen wij niet dat u steeds opnieuw nieuwe gezichten ziet, maar dat u zeker bent dat u altijd dezelfde personen voor u heeft. Dit werkt aanzienlijk prettiger, vooral omdat u precies weet wat u aan ons heeft.

Bij grotere projecten

Het komt natuurlijk voor dat een project eenvoudigweg te groot is om met twee personen aan te pakken. In dat geval staat er altijd een team professionals klaar om ons team te versterken. Deze professionals zijn zeer gedreven, enthousiast, vakbekwaam en doelbewust. Deze teamleden zijn, net als wij, afkomstig uit Volendam en beschikken over de nodige vakdiploma’s, zoals onder meer een gezeldiploma, een aspirant-gezeldiploma, een diploma van de ambachtsschool en een schilders uitvoerderdiploma. Zo zijn wij altijd, ook bij zeer grote projecten, in staat om een optimale kwaliteit en dienstverlening te garanderen.

De juiste mentaliteit

Onze schilders en behangers hebben allemaal de juiste arbeidersmentaliteit die zorgt voor een uitstekend eindresultaat. Smart Stuc heeft een team hardwerkende mensen die zich dagelijks inzetten voor een 100% klanttevredenheid. Dit doen wij door niet alleen een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat te garanderen, maar ook een vriendelijke en respectvolle dienstverlening, een optimale inzet en een fijne prijs. Wij komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

Contact

Wilt u nader kennis maken met onze professionals? Dat kan natuurlijk. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen, op vrijblijvende basis. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook altijd onderstaand een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen voor uw project, zowel particulier als zakelijk. Wij staan graag voor u klaar.

Bereken zelf online in 2 minuten de kosten van Renovlies behangen en latex sauzen, ontvang direct een op maat gemaakte offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen