Renovlies behang

Renovlies behang behoort tegenwoordig tot de meest populaire behangsoorten. Dit heeft vooral te maken met het feit dat Renovlies behang de uitstraling heeft van glad stucwerk, maar daarentegen ook het voordeel bezit dat het niet kan scheuren. Hierdoor is het duurzamer dan stucwerk en heeft u er aanzienlijk langer plezier van. Mede hierdoor valt de keuze voor nieuwbouwwoningen ook steeds vaker op Renovlies behang, omdat er dan geen risico bestaat dat de wanden nog beschadigen tijdens de (afrondende) werkzaamheden.

Glad renovlies behang is vaak de ideale oplossing

Smart Stuc heeft zich onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van glad Renovlies behang. Wij kunnen dit voor u aanbrengen in nieuwbouwwoningen, waar men zeker aan het begin nog veel last kan hebben van werking van de wanden. Hierdoor is stucwerk in veel gevallen geen verstandige keuze, waar Renovlies behang dit wel is. Daarnaast kunnen wij het glad Renovlies behang uiteraard ook aanbrengen in bestaande woningen. Het eindresultaat is een wand die eruit ziet alsof deze professioneel gestuct is.

Renovlies behang is eenvoudig overschilderbaar

Renovlies behang wordt ook wel eens glasvezelbehang genoemd en bestaat uit geweven en geperste vezels. Afhankelijk van de manier van persen en weven kan er een patroon ontstaan of is het behang helemaal glad. In beide gevallen kan renovlies behang goed overgeschilderd worden met reguliere latex in iedere gewenste kleur. Hierdoor kunt u de kleur van de wanden gemakkelijk aanpassen naar uw eigen smaak, en is het ook zeker mogelijk de wanden in de loop der jaren eens een andere kleur te geven. Ideaal wanneer u de kleur van de wanden graag mee verandert met bijvoorbeeld veranderingen in de accessoires of het algehele interieur.

De voordelen van Smart Stuc

Smart Stuc heeft een ruime ervaring in het aanbrengen van zowel glad renovlies behang als renovlies behang met structuur. Wij zorgen ervoor dat de banen nauw op elkaar aansluiten, waardoor u uiteindelijk werkelijk geen verschil ziet met regulier stucwerk op de wanden. U profiteert op die wijze enkel van het aanzienlijke financiële voordeel van renovlies behang. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening waarbij wij u als ons klant centraal zetten. Wij bespreken wat uw verwachtingen zijn en zetten alles op alles om deze verwachtingen te evenaren. U zult verrast zijn over het mooie en duurzame eindresultaat. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies met betrekking tot renovlies behang, of onderstaand een offerte op vrijblijvende basis aan te vragen.

Bereken zelf online in 2 minuten de kosten van Renovlies behangen en latex sauzen, ontvang direct een op maat gemaakte offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen