Wat is Smart Stuc

Uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, maar uw wanden gaan nog werken en u ziet stucwerk niet zitten omdat u bang bent voor scheuren en de hoge kosten?. Dan kunt u kiezen voor Smart Stuc.

Smart Stuc is renovliesbehang: dat is glasvezelbehang zonder structuur. Het is mooi glad en strak, en (in tegenstelling tot gewoon behang) is het volledig naadloos. Let op, nu nieuw bij ons! Glasvliesbehang met een gladde voorkant. Sterker qua stootvastheid en brandveiliger dan het oude renovlies behang. Dit komt doordat het glasvliesbehang uit meer vezels bestaat. Hierdoor heeft het een grotere stootvastheid.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor stucwerk door een stucadoor. Het resultaat is precies hetzelfde. Het verschil? Smart Stuc is goedkoper en al volledig gesausd, in één of meerdere kleuren naar keuze. Uw wanden zijn dus kant-en-klaar! Bekijk een overzicht van alle voordelen.

Onze gespecialiseerde vakmensen verzorgen het aanbrengen, sausen en afwerken van uw wanden. Op de gehele wandafwerking met Easy-Stuc is garantie van toepassing.

Werkwijze Smart Stuc

Smart Stuc is snel en eenvoudig te realiseren. Onze werkwijze is als volgt:
– U vraagt een offerte aan
– U geeft de oppervlakte aan of wij berekenen het oppervlak
– Wij sturen de offerte en een opdrachtbevestiging (eventueel na een bezoek aan onze showroom)
– U geeft twee weken voor start werkzaamheden de opleverdatum door en wij staan dan klaar
– De wanden van uw woning worden in één week strak en kant-en-klaar afgewerkt