Wandafwerking nieuwbouw

Wandafwerking voor nieuwbouw is er natuurlijk in diverse soorten. Iedere soort wandafwerking heeft eigen voor- en nadelen. Belangrijk is het om al deze plus- en minpunten tegenover elkaar te zetten en af te wegen. Zo zult u zien dat renovlies als meest geschikte optie uit de bus komt. Smart Stuc vertelt u graag waarom.

Waarom Renovlies als wandafwerking voor nieuwbouw?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Renovlies behang als wandafwerking voor nieuwbouw. Op de eerste plaats kan het aanbrengen van Renovlies behang zeer snel, waardoor er veel tijdswinst gerealiseerd kan worden. Daarnaast wordt ook financiële winst gerealiseerd wanneer er gekozen wordt voor Renovlies behang, daar dit aanzienlijk goedkoper is dan stucwerk. U hebt geen stucadoor nodig, de werkzaamheden duren korter en het is financieel voordeliger. Kortom, Renovlies behang is een effectieve oplossing voor nieuwbouw. Een ander voordeel is wel dat wij Renovlies behang aanbrengen en direct af sauzen met latex, u bent dus in één keer klaar!

Hetzelfde resultaat als met stucwerk

Smart Stuc kan in nieuwbouwwoningen Renovlies behang zonder structuur aanbrengen. Binnen enkele dagen kan een hele woning worden voorzien van dit structuurloos Renovlies behang, en dat is aanzienlijk sneller dan regulier stucwerk. Wanneer we van prijzen spreken, dan kan worden gezegd dat het laten aanbrengen van Renovlies behang gemiddeld dertig procent voordeliger is dan het aanbrengen van stucwerk. Het resultaat van beide is gelijk. Dit betekent dat er eigenlijk helemaal geen reden is om niet te kiezen voor Renovlies als wandafwerking voor nieuwbouw.

Renovlies door Smart Stuc latex aanbrengen

Smart Stuc kan op vakkundige en snelle wijze Renovlies behang aanbrengen in nieuwbouwwoningen. Wij hebben een ruime ervaring in het aanbrengen van deze wandafwerking voor nieuwbouw en staan graag klaar voor zowel grote als kleine projecten. Uiteraard kunnen wij vooraf aan ieder project een vrijblijvende offerte opstellen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u bij ons nooit voor verrassingen achteraf te staan. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie, gericht advies wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar de kosten van de totale wandafweking? Vraag online in 2 minuten een vrijblijvende offerte aan voor Renovlies behangen en latex sauzen en ontvang direct een op maat gemaakte offerte per e-mail in uw inbox!

Direct een offerte aanvragen